Een jaar heb ik Engels bijles gehad van Titia en dat heeft me erg geholpen. Ik had een erge achterstand doordat ik veel Engelse lessen had gemist op school. Titia heeft mij heel goed, duidelijk en geduldig de grammatica uitgelegd en dat snap ik nu heel goed. In de zomervakantie heb ik nog een Engelse talenreis gemaakt en ik zit nu op level C2, het hoogst haalbare! Mede dankzij Titia zit ik nu op dit niveau en ben ik goed voorbereid voor mijn eindexamen.
Groetjes van Elise

Mijn dochter Elise heeft een jaar lang bijles van Titia gehad. Elise had op school
(door langdurige ziekte) een flinke achterstand in de taal Engels. Titia heeft haar op een rustige en geduldige manier prima kunnen helpen. Ze keek daarbij goed naar wat Elise nodig had om verder te komen met Engels. Ook adviseerde Titia om, indien het mogelijk was, in de zomervakantie een talencursus in Engeland te doen. Dat was een gouden tip. Elise heeft daar een fantastische tijd gehad en veel Engels geleerd. Dat, samen met de bijlessen heeft ervoor gezorgd dat Elise op het Europese niveau C2 zit. Dit is het hoogste niveau. Ze gaat nu met een gerust gevoel naar VWO 6.
Tonneke Wessels

Titia begeleidt onze zoons van resp. 15 en 17 jaar, beiden met PDD-NOS en ADHD, nu al zo’n 3 jaar. Zij helpt onze zoons met het organiseren, plannen en structureren van hun dagelijkse activiteiten en (school)werkzaamheden. Door haar professionaliteit, (mensen)kennis en ervaring en daarnaast een grote dosis humor weet zij onze jongens steeds weer een stapje verder te brengen. Onze zoons hebben mede daardoor in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling en groei doorgemaakt.
Mariska

Hallo, kort wil ik vertellen hoe ik mijn begeleiding met Titia Smulders ervaar. We kennen elkaar al een tijdje nu en vanaf dag 1 voelde het al goed dat zij mij ging begeleiden, eerst wist ik niet wat ik ervan moest verwachten, maar ze heeft me in moeilijke tijden goed bijgestaan, en nu nog. Het is fijn als er iemand eens in de maand of soms vaker langs komt om over vele dingen te praten en planningen te maken. Want voor mij was het best lastig om me ADHD te accepteren, en met haar hulp heb ik vele dingen een plek kunnen geven. Maar wat voor mij heel belangrijk is, is dat ik iemand naast me vrienden en familie, iemand onbekend kan vertrouwen en gerust me hart kan luchten en over me eigen ik kan praten zonder dat iemand me ergens op oordeelt of me anders behandelt… En na vele begeleiders, artsen, deskundigen is Titia het langst bij me gebleven en ik hoop dat ze dat bij vele anderen ook zal zijn.
Groet dilek.c

Titia komt nu al langere tijd 1x in de paar weken bij mij thuis (wat ik sowieso al prettiger vind dan naar een kantoor te moeten gaan) om mij te ondersteunen en mee te denken om mijn leven op orde te krijgen waarbij vooral oa het aanbrengen van structuur een belangrijk iets is. Door haar doortastende en zeker niet afwachtende manier van reageren, zet zij mij aan tot daden. Ik ervaar Titia als iemand die betrokken is en zij respecteert mij zoals ik ben. Gevolg daarvan is dat ik eerlijk en open ben en dat ook durf te wezen zonder mij afgewezen te voelen en dat is ook een leerzaam feit waar zij dus zeer duidelijk haar steentje aan bijgedragen heeft ten positieve voor mij.
Eugène

Hai ik ben Mirre,ik heb nu ongeveer 2 maanden bijles van Titia. Ze helpt mij heel goed met mijn frans. Ik heb 2 keer per week bijles van haar en ik merk nu al het verschil. Ik snap dingen sneller en mijn frans word steeds beter.
Mirre